Kop
  toneelstuklinks

Untitled Document reservaties:
Jozef De Cauwer
03/7111839
reservatie@oberon-puck.be


vvk: €8
kassa: €9

Zaal:
Parochiaal Centrum Christus Koning, Prinsenlaan 2, 9140 Temse

Rotop
Bekijk de foto's hier


  toneelstuk
Untitled Document

Rot Op Gast


van Hilda Vleugels
Onder regie van Riet Waltens


Bij reisbureau Trippie ergeren Brenda en Maggy zich aan hun irritante collega Lukas. De brave Maggy kan zich nog ietwat aanpassen. Maar bij Brenda loopt de wrevel hoog op.

De eerste klant (Kamilla) wil met haar getrainde hond gaan schapen hoeden. Of reisbureau Trippie voor haar een schapenboer kan vinden. Lukas komt er meteen met zijn snater tussen.

Met veel poeha en onorthodoxe middelen probeert hij Kamilla een duurdere reis aan te smeren. Zonder direct succes.
De tweede klant is een rijke, oude dame (Irène). Lucas slooft zich uit om Irène te overtuigen op cruise te gaan. Irène is geĂ¯nteresseerd, maar wil niet alleen op reis. Ze vraagt of Lucas als haar privĂ© reisadviseur wil mee gaan. Haar voorstel is erg lucratief. Maar Lucas wil er nog over nadenken.

Directrice Liesbeth komt terug van een studiereis in Griekenland. Ze deelt mee dat ze in Griekenland een reisbureau wil beginnen. Eenmaal ze daar gevestigd is, wordt een van de collega's manager van dit reisbureau. De wedijver onder de collega's begint.

Dan duikt een vrolijke Griek op (Stavros). Stavros spreekt goed Nederlands. Hij gaat met Liesbeth het reisbureau in Griekenland opstarten. Was dit allemaal zakelijk of hebben die twee een romance? Vlotjes, maar toch gewiekst, manoeuvreert Stavros zich in de lopende zaken, zodat alles anders verloopt dan verwacht.


Speeldata:

9 december 2017 om 20:00 uur.
10 december 2017 om 15:00 uur.
15 december 2017 om 20:00 uur.
16 december 2017 om 20:00 uur.
17 december 2017 om 15:00 uur.


 
 
bottom