Kop
  toneelstuklinks

Untitled Document sweethome
Bekijk de foto's hier


  toneelstuk
Untitled Document

SWEET, SWEET HOME


van Peter Kremel
Onder regie van Riet Waltens


We nemen u mee naar huize Zonnebloem, een home voor senioren. Directrice Rita, stagiair Michiel en logistiek medewerkster Magda zorgen hier voor het welzijn van de bewoners. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn in het home.

De bewoners van gang A: Swa, Rooske, Bertha, Theo en Marie-Jeanne hebben reeds geruime tijd ambras met de bewoners van gang B: José, Firmin, Julia, Jef en Marie-Louise.

Zij gunnen elkaar het licht in de ogen niet en proberen elkaar verbaal, maar ook in daden het leven zuur te maken.
Te midden van deze herrie ontluikt de onmogelijke liefde tussen de oudjes Theo en Julia, hij bewoner van gang A, zij bewoonster van gang B. Uit angst voor de mogelijke represailles van de andere bewoners beleven zij hun 'passionele' liefde in het grootste geheim.

Zal de liefde uiteindelijk hun angst overwinnen? Of zullen zij, zoals Romeo en Julia, samen de dood tegemoet gaan? Vragen die een gepast antwoord vinden in dit superleuke blijspel.

Spelers: Jolien Wittock, Michiel Van Hoecke, Cassandra De Ryck, Peter Rosseau, Karen Bytebier, Andréa Rooms, Peter Van Hoecke, Marleen Van San, Kristy Van Strydonck, André Verheyen, Riet Waltens, Johan De Ryck en Carine De Schrijver


Speeldata:

10 december 2016 om 20u.
11 december 2016 om 15u.
16 december 2016 om 20u.
17 december 2016 om 20u.
18 december 2016 om 15u.


 
 
bottom