Kop
  toneelstuklinks

Untitled Document brol
Bekijk de foto's hier


  toneelstuk
Untitled Document

't Is brol in het patershol!!!


van Julia Engelen
Onder regie van Patricia AndriesWe hadden 603 toeschouwers.

Via 'Toneel' kan je de foto's bekijken.


Stel je eens voor….
Een oude abdij, gelegen op een afgelegen plekje. Het is een ijskoude avond in februari. Buiten woedt een hevige sneeuwstorm. Binnen maakt pater Bernardus, meester-econoom, zich ernstige zorgen want de abdij verkeert in financiële moeilijkheden. De rekeningen stapelen zich op. De telefoonlijn wordt afgesloten wegens wanbetaling en de verkoop van het zelf gebrouwen bier, de Gouden Vicaris volstaat niet meer om de kosten te dekken. Gelukkig zijn er gasten die een beetje geld in het laatje brengen . Zo is er in de abdij een filmdiva te gast die herstelt van een “levensbedreigende” operatie.
De hoogzwangere Bea krijgt autopech in de buurt en komt schuilen voor het noodweer. Ze is duidelijk op de vlucht. Ook zuster Begonia, die de wekelijkse was komt doen van de gortige paters, moet noodgedwongen blijven overnachten. Vader abt, die brave mens, wordt K.O. geslagen … Oh, Wat een toestand!….
En dat is nog niet alles! Wat is dat toch met Ambrosius en zijn Bella? En pater Augustinus die constant zijn kunstgebit verliest? Wat is “het vloekpotje”? En wie zijn toch Roxy, John Wayne en miss Sweety?
En wat als Bea ineens moet bevallen??????
Kom het met ons meebeleven in deze dolle klucht. We garanderen u een hele middag/avond een glimlach op uw gezicht. De mooiste facelift die een mens kan hebben…en de goedkoopste!
Proost!


Zij hangen voor u ’t zotteke uit:
Declerq Ineke, D’Hondt Benito, De Ryck Johan, De Vos Mario, Rosseau Jorik, Rosseau Peter, Sergeant Sven, Van San Marleen, Van Strydonck Kristy, Verheyen André en Wittock Jolien in een regie van Andries Patricia.


Speeldata:

14 dec 2013 om 20u.
15 dec 2013 om 15u.
20 dec 2013 om 20u.
21 dec 2013 om 20u.
22 dec 2013 om 15u. UITVERKOCHT!


 
 
bottom